Fysik

Bestem radius

13. august kl. 22:35 af dennis13434 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med følgende opgave:


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august kl. 00:15 af SuneChr

Brug formlen for en kugles rumfang og benyt enhederne g og cm .
11,3 g Pb fylder 1 cm3     ⇒     25 g Pb fylder 1·25/11,3 cm3
Løs derfor ligningen:
                    4/3πr3 = 1·25/11,3        (r i cm og med to betydende cifre).


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august kl. 13:48 af mathon

\begin{array}{lllllll} \frac{4\pi}{3}\cdot r^3=V=\frac{25\;\mathrm{g}}{11.3\;\mathrm{\frac{g}{cm^3}}}=2.21239\;\mathrm{cm^3}\\\\ r=? \end{}


Skriv et svar til: Bestem radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.