Matematik

Hvordan løser jeg den?

26. september 2024 af hfstudentt - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2024 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2024 af peter lind

Det læser du i tabellen


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2024 af mathon

Beregning:
                      \begin{array}{llllll}A\left(t_0\mp n\cdot T_2 \right )=A(t_0)\cdot 2^{\mp n}\\\\ A(30\degree-3\cdot 10\degree)=A(30\degree)\cdot 2^{-3}\\\\ A(0\degree)=12\cdot 2^{-3}=\frac{12}{8}=\frac{4\cdot3}{4\cdot 2}=\frac{3}{2}=1.5 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2024 af ringstedLC

Se aktivitetsudviklingen:

+\,10^\circ\Rightarrow2\cdot A: \quad \begin{matrix} \;^\circ &0 &10 &20 &30 &40 \\ &&0+10 &10+10 &20+10 &30+10 \\ A &1.5 &3 & 6& 12 &24 \\ & &2\cdot1.5 &2\cdot3 &2\cdot6 &2\cdot12 \end{matrix}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.