Fysik

Snor og Hastighed

02. oktober 2024 af jepp7815 - Niveau: C-niveau

Hej. Kan nogen fortælle mig, om følgende er korrekt?

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2024 af mathon

Forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2024 af mathon

Afstanden mellem to naboknuder er

               \begin{array}{llll} L=\tfrac{1}{2}\lambda\\\\ \lambda=2L=2\cdot (1.35\;\mathrm{m}) \end{}


Skriv et svar til: Snor og Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.