Matematik

Bruge -1/x^2 = -x^-2 til at omskrive -10/x^2

04. november 2025 af HugJe - Niveau: A-niveau
Hej, hvordan skriver jeg -10/x^2 om, så det kun hedder -x opløftet i…?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2025 af SuneChr

Vi har
- 10/x2 = - 10/(- x)2 = - 10(- x)- 2
hvis jeg har forstået ret.
Kvadratet på x og (- x) er jo det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2025 af StoreNord

-10x-2


Skriv et svar til: Bruge -1/x^2 = -x^-2 til at omskrive -10/x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.