Matematik

reducer kan ikke se min fejl i mellem regingerne

10. april 2011 af natasjah (Slettet)

 2(x-5(2x-(3x-4)))

= 2 (x-5(2x-3x+4))

= 2x-5+2x+3x-4)

= 2x-10+4x+6x-8

=12x-18 

det skal rigtig give 12x-40 men det ved jeg ikke hvordan jeg får det til kan d muligvis hjælpe ville j være glad


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af SuperJulle (Slettet)

Der er et usynligt gange  når der ikke er noget fortegn mellem to tal :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2011 af mathon

                        2(x-5(2x-(3x-4)))

                        2(x-5(2x-3x+4))

                        2(x-5(-x+4))

                        2(x-(-5x+20))

                        2(x+5x-20)

                        2(6x-20)

                        12x - 40


Skriv et svar til: reducer kan ikke se min fejl i mellem regingerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.