Matematik

3x^3

10. april 2011 af Tef159 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej!

Hvordan integrer jeg 3x^3? 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2011 af peter lind

Brug at xn+1/(n+1) er stamfunktion til xn


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2011 af absoultly (Slettet)

 når man integrere gælder følgende

∫  x^n dx = x^n+1/ x+1

dvs i dit tilfælde ved intregralet 

∫3x^3 = 3x^3+1 / 3+1 = 3x^4 / 4


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. april 2011 af mathon

         ∫ x^n dx = xn+1/ (x+1)       --->      ∫ xndx = xn+1/ (n+1)   


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. april 2011 af absoultly (Slettet)

 Beklager - tastefejl .... 

Marathon har ret. 

∫ x^n dx = x^n+1/ n+1


Skriv et svar til: 3x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.