Matematik

hjælp til differentiering

10. april 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg kan simpelthen ikke forstå hvad jeg skal gøre med denne ligning for at få den differentieret korrekt.. 

Hm kan i hjælpe? 

g(x)=(5,69*(x-67,2)^0,5)/x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af mathon

            (f(x)/g(x)) ' = (f '(x)·g(x) - f(x)·g '(x)) / g2(x)

            f(x) = 5,69·(x-67,2)0,5                f '(x) = 0,5·5,69·(x-67,2)-0,5 = 2,845(x-67,2)-0,5

            g(x) = x                                      g '(x) = 1


Svar #2
10. april 2011 af studerende20 (Slettet)

 jeg forstår ikke, hvad du mener :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2011 af AskTheAfghan

Brug det, hvad mathon har opskrevet. Hvis du har svært ved at skelne formlen, kan du se på den vedhæftet fil.


Skriv et svar til: hjælp til differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.