Matematik

12x^3 + 3x^2 – 68x = 0

10. april 2011 af aandersen2 (Slettet)

12x^3 + 3x^2 – 68x = 0

hvordan regner man den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gå nu tilbage til din oprindelige tråd i stedet for at starte en ny tråd med det samme spørgsmål.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1001347


Skriv et svar til: 12x^3 + 3x^2 – 68x = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.