Matematik

Hjælp til matematik:(

17. april 2011 af Sandhu (Slettet)

Hej alle sammen, har virkelig brug for hjælp til disse opgaver om kvadrat og kubikrod..

Altså, √x3 * kubikrodenx2. Hvordan regner man det ud?

Og hvordan regner man, (x+y)2 – (x-y)2 ud??

Er der Nogen der vil virkelig søde og hjælpe??  Dette er en aflevering som skal afleveres imorgen. Ja imorgen også selvom der er påskeferie.  Pleeeeeaaseee hjælp:(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Stop med at spamme forummet ffs. Vi laver det ikke for dig. Se de tråde du tidligere har oprettet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2011 af mathon

                               √x3 * kubikrodenx2  =  x3/2· x2/3 = x(9+4)6 = x13/6 = 6√(x13)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2011 af Euroman28

Læs din formelsamling! der står det hele.

sqrt(x^3) * (x^2)^(1/3) = (x^3)^(1/2) * = x^(3/2) * x^(2/3) = x^(3/2 + 2/3) = ???

se formel.dk 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.