Matematik

Omregning af fart

19. april 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvordan omregner jeg 2,575 m/s til km/t?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

2,575 * 3,6 = 9,27 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2011 af mette48 (Slettet)

2,575 m/s= 2,575*60 m/min= 2,575*60*60 m/t =2.575*60*60/1000 km/t


Skriv et svar til: Omregning af fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.