Fysik

Udrag fra opgave (filosofi)

20. april 2011 af TheManchesterMoon (Slettet)

Ja her er et lille udrag fra en opgave jeg har lavet:D Håber virkelig at i vil læse den for det er min første rigtige opgave som jeg har skrevet i filosofi! HUSK: jeg kan godt tage imod kritik!:)

Jeg åbnede mine øjne, men lukkede dem igen. Jeg skulle til at gå, men jeg satte mig ned. Jeg ville være menneskelig, men det var alt for svært. For svært fordi at den uovervindelige smerte stadig rasede i mit hjerte. For svært fordi at ting ikke nemt glemmes og mit sind husker de frygtelige hændelser alt for godt. Mit sind. Min sjæl. En fortabt sjæl. En sjæl der aldrig vil leve igen. For hvis sjælen er en gang ødelagt og død, er den altid ødelagt og død, og vil aldrig kunne heles. Så her er jeg. Mig i fulde person, med et knust hjerte, og en fortabt sjæl. Kun min krop lever videre, kun ord kommer ud af min mund. Men disse ord, er ord som jeg ikke engang ligger mærke til at jer siger. Disse ord, har ingen betydning mere. For folk omkring mig er blevet trætte af at vente. Vente på at jeg kom tilbage. Tilbage fra den endeløse smerte. Men smerten forsvandt aldrig. Og menneskerne som jeg engang kendte er nu kun illusioner i min tankegang. Jeg er ensom, helt alene. Jeg har aldrig været mere alene. Og ensomheden fører til sorg. En sorg som gnaver i dig. Hver dag bliver du mindet om at du ingen venner har. Hver evigt eneste dag bliver de mindet om at du nu kun er en sølle skygge af dig selv!

Håber i gider svarer! Hvis i gør så TAK:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2011 af NejTilSvampe

du har skrevet under fysik. Men skriv en titel, så er det lettere at finde ud af hvad du snakker om.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2011 af Walras

Hvad har det med filosofi at gøre? Det kan muligvis minde en smule om en passus i en novelle eller et afsnit i en roman, men der er da intet filosofi over det. Du gentager dig selv meget, men jeg fornemmer, at det er, fordi du søger en "eftertænksom" effekt. Det virker ikke efter hensigten..

Du skal lære at sætte kommaer, det er meget svært at læse en tekst, hvor kommaerne er fuldstændig arbitrært sat og forstyrrer. Desuden vil du have godt af at huske på læresætningen "fordi at siger pjat", da lige netop den sætningskonstruktion er hyppigt forekommende i din tekst og ganske enkelt er et udtryk for dårligt dansk.

Mit råd: Fokuser på at blive sprogligt og grammatisk meget mere sikker, før du bevæger dig ud i lange filosofiske ræsonnementer. Filosoffer er nogle af de sprogligt allerbedste - enkelte sprænger alle grammatiske regler, men de kender dem skam godt, hvorfor det har mening at omgås disse. Det er nødvendigt at bygge op, før vi kan rive fra hinanden. Husk det.


Svar #3
21. april 2011 af TheManchesterMoon (Slettet)

Ja ups er kommet til at sætte den under fysik!

Og tak for rådene, tror at jeg prøver at skrive den lidt om! og prøver at fixe det med kommaerne:D


Skriv et svar til: Udrag fra opgave (filosofi)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.