Matematik

Potens procentændring

23. april 2011 af Bette02 (Slettet)

y = 131,8 * x ^ -2,5

x er bredden

y er afstanden

Taget på typehus A er 25% mindre end på Typehus B

Hvor mange procent er afstanden mellem spærene på typehus A, mindre end på typehus b


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2011 af ahmadelkassem (Slettet)

 jeg tror man skal sige 

1,25^-2,5 = 0,572433= 0,572433  * 100 = 57,2433 %

men jeg er ikke sikker 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2011 af emul0c

 Tror ikke helt jeg har forstået spørgsmålet korrekt?


Svar #3
26. april 2011 af Bette02 (Slettet)

Hvad er det du ikke forstår :)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2014 af 123434 (Slettet)

f(1,25)=131,8*1,25-2,5=75,4

f(1)=131,8*1-2,5=131,8

(131,8-75,4)/131,8*100%=42,8%

Ret mig, hvis jeg er forkert på den. 


Skriv et svar til: Potens procentændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.