Matematik

Matematik, tillæg.

25. april 2011 af mlouiseat (Slettet)

Hej alle sammen, jeg har en opgave som jeg sidder og bliver i tvivl med. Så jeg håber i måske kunne rette mig hvis jeg gør noget forkert. :-)

Fragtpris fra Danmark til Grønland: 1 container - 27 100 kr.

1. Hvor meget er fragtprisen for 7 containere? = 7 * 27 100 = 189 700 kr.

- Ud over fragtprisen skal der betales et tillæg på 20 %.

2. Hvor mange kr. er tillægget for de 8 containere? = 189 700 / 100 * 20 = 37 940 kr.

3. Hvor meget koster det i alt at sende containerene fra Danmark til Grønland? = 189 700 + 37 940 = 227 640 kr.




Jeg er rimelig itvivl på 2. Så det ville være dejligt hvis i kunne fortælle mig om jeg gør det korrekt.
Kys&kram Louisepigen


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det ser rigtigt ud; men det er lidt forvirrende, at du i spm 1. taler om 7 containere, mens du i spm 2. taler om 8 containere.


Svar #2
25. april 2011 af mlouiseat (Slettet)

Oh det er jeg meget ked af!! Det er en tastefejl ... Men tak..
Men jeg synes bare det var lidt meget, når der står længere nede at det koster, 86 520 kr at sende de samme 7 containere fra Grønland til Danmark.. Men det kan åbenbart godt passe, eller hvad :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg har ingen anelse om, hvad det faktisk koster at sende containere, eller om det skulle være meget billigere den ene vej.


Svar #4
25. april 2011 af mlouiseat (Slettet)

Nå okay, men tak for hjælpen ellers. :-)


Skriv et svar til: Matematik, tillæg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.