Matematik

eksponentiel udvikling

26. april 2011 af Gorme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fået noget matematik for til på Torsdag. Der er en opgave der hedder: Bestem udtrykket for en eksponentiel udvikling med f(0)=50 og f(2)=200

Hvordan skal den opgave laves? :o 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find konstanterne i forskriften f(x) = b·ax ved at indsætte de to givne datapunkter i forskriften og løse det fremkomne sæt af ligninger i a og b .


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Hint: f (0) = b


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2011 af ramme2 (Slettet)

a= (x2-x1)√ (y2 / y1)  se formelsamling. Når konstanten a er fundet finder du konstanten b ved at indsætte værdier for x og y i en ligning.    


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #3:

Jeg gentager, f (0) = b


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2011 af mathon

se


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.