Matematik

Hjælp til ligning

27. april 2011 af blackbeetle (Slettet)

Hej,

Jeg har brug for hjælp til en ligning:

600 = 11,30 * x ^0,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Hvad har du brug for hjælp til med den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2011 af powerfull499 (Slettet)

Simpelt.

600/11,30=x^05 <=>

53,1=x^0,5

Tag så den halve rod af 53,1 ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Dvs. x = 53,12


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.