Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

28. april 2011 af givslip (Slettet)

432=(0-a)2+(0-b)2

432=(10-a)2+(0-b)2

Hvad bliver a og b ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det skal du jo finde ud af. Hvad er din allerførste tanke når du ser opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2011 af Euroman28

Din tanke skal gerne være at det på højre side af ligmed ligner

(a-b)^2 = a^2 + b^ - 2ab

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.