Matematik

differentiering

28. april 2011 af ccmeplx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Nogle som kan hjælpe mig med at differentiere = f(x) := 0.009375x^3 - 0.3219x^2 + 2.391x + 17.92

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af peter lind

brug at (a*xn)' = n*a*xn-1 sammen med sumformlen


Svar #2
28. april 2011 af ccmeplx (Slettet)

Er ikke lige den skarpeste til differentiering, kan du forklare lidt mere? 


Svar #3
28. april 2011 af ccmeplx (Slettet)

nogen andre der gider hjælpe ? 


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.