Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

29. april 2011 af Nadine1989 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(vb - 0 /0,89) + (vb - vc / 1,9) + ((vb-25) /8,2) = 0

(vc - vb) / 1,9 + (vc + 10 ) -25 / 2,7 = 0

er gået helt sort nu , :(

jeg sku gerne komme frem til facit'et : vb = 4,3 og vc = 8,7


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du kan jo gøre prøve med løsningen i dine ligninger. Hvis løsningen passer i ligningen, er det løsningen.

Men gør man prøve i ligningerne, som du har skrevet dem her, passer det ikke, og man fristes til at foreslå, at der er blevet sjusket med parenteserne. Brug parenteser til klart at markere, hvad der skal divideres med hvilket.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2011 af Euroman28

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.