Matematik

Koefficienternes betydning for en parabels udseende

01. maj 2011 af face007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg snart fremlægge om "Koefficienternes betydning for en parabels udseende" men har en del problemer er nogen der kan hjælpe mig. :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2011 af mathon

                   ...hvilke problemer?


Svar #2
01. maj 2011 af face007 (Slettet)

altså jeg ved ikke hvad jeg skal komme ind på


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2011 af mathon

    er der måske en sammenhæng mellem værdierne af
    a,b og c
    i
                         f(x) = ax2 + bx + c              og parablens udseende?

eksempelvis

                                 f(x) = x2

                                g(x) = 2x2

                                h(x) = (1/2)x2

hvad sker der ved en parallelforskydning af

                               y = ax2 ?


Svar #4
01. maj 2011 af face007 (Slettet)

ok :) men tror du at man også burde komme ind på andenradspoly...


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. maj 2011 af mathon

          ...uundgåeligt


Svar #6
01. maj 2011 af face007 (Slettet)

ok tak :)


Skriv et svar til: Koefficienternes betydning for en parabels udseende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.