Matematik

Hjælp... Matematik

03. maj 2011 af nina1596 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hejsa :) 

er der nogen der vil forklare mig hvordan man regner denne ud : 

30 % af et beløb udgør 240 kr 

Hvor meget er hele beløbet. 

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2011 af mathon

            beløb = (240 kr)/0,30


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2011 af Ayams1 (Slettet)

Find ud af en % først.

240/30 = 8

Hele beløbet er 8*100 = 800.


Svar #3
04. maj 2011 af nina1596 (Slettet)

 tak for hjælpen :D 


Skriv et svar til: Hjælp... Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.