Matematik

("Problemspørgsmål") i Matematik.

05. maj 2011 af Kaisdj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Vognen bliver lldne Tårn løftet 52 meter op i Det Gyldne Tårn. Turen op tager 24 sekunder.

* Beregn vognens gennemsnitsfart på vej op.

- Hvordan gør man det?

Håber i kan hjælpe alle jer kloge og smukke piger.

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Fart = tilbagelagt strækning / tid

...Piger?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Del længden med tiden.

Altså 52 / 24 = 2,16 m/s

Vil du have det omregnet til km/t, skal du bare gange det med 3,6. Altså 2,16 * 3,6 = 7,8 km/t

PS: er du en dreng? :-)


Svar #3
05. maj 2011 af Kaisdj (Slettet)

- Damer var det bedre?


Svar #4
05. maj 2011 af Kaisdj (Slettet)

Hvorfor 3,6?


Svar #5
05. maj 2011 af Kaisdj (Slettet)

- Jeg er en dreng Rettelse jeg mener: Alle jer smukke damer undtagen drenge


Svar #6
05. maj 2011 af Kaisdj (Slettet)

- HAHAH til sagen, hvorfor 3,6?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#4

Ford der går 60 sekunder på 1 minut og 60 minutter på 1 time. Derfor 60 * 60 = 3600 sekunder på 1 time, som deles med 1000. For at få det til 1 km/t.

Læs evt. hjemmesider.eucsyd.dk/umtl/naturfag/Dokumenter/acceleration.htm


Skriv et svar til: ("Problemspørgsmål") i Matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.