Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Optimering af to varer

07. maj 2011 af magnuspersson (Slettet)

Jeg har fået denne opgave http://pastebin.com/2W1rV5F0 men ved ikke helt hvad jeg skal gøre og hvordan man bruger problemløseren.

Det eneste jeg kan komme frem til er, at jeg har nedenstående 'udvikling', og så skal jeg vel finde hældningen ud fra punkterne for tomaterne: (Q_1, P_1)=(10.500, 120); (Q_2, P_2)=(4.500, 280).

År 1:

Agurker:
Q=10.500
P=120
TR=Q*P=1.260.000

Tomater:
Q=4.300
P=300
TR=Q*P=1.290.000

År 2:

Tomater:
Q=4.500
P=280
TR=Q*P=1.260.000
 


Skriv et svar til: Optimering af to varer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.