Matematik

Ligninger?

07. maj 2011 af tolegane (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Håber i kan hjælpe'

a: 9x-4=7x+18

B: 4(x+9)60


Svar #1
07. maj 2011 af tolegane (Slettet)

Eller give en forklaring :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2011 af NejTilSvampe

skriv lige B: pænt op igen, det ser ikke rigtigt ud.

A: 

læg 4 til på begge sider 

9x = 7x + 22

træk 7x fra på begge sider

2x = 22


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2011 af mathon

         a: 9x-4 = 7x+18

             9x - 7x = 18 + 4

.

         b: 4(x+9) = 60

             x + 9 = (60/4)


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. maj 2011 af pige24 (Slettet)

9x-4=7x+18

9x-7x=18+4

2x=22

x=11

4(x+9)=60

4x+36=60

4x+36-36=60-36

4x=24

x=6


Svar #5
07. maj 2011 af tolegane (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Ligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.