Matematik

Ligning hjælp?!

09. maj 2011 af Lindhardt13 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan beregner jeg følgende ligning:

3 • 6x = 24 • 2x

Jeg kan simpelthen ikke huske, om jeg skal gange på begge sider, dividere med noget eller?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2011 af klimasven (Slettet)

 x=0 er løsning


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2011 af Euroman28

Du siger jo

ergo x = 0.

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. maj 2011 af NejTilSvampe

.


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. maj 2011 af Euroman28

du er totalt tabt for ord?

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #5
09. maj 2011 af Lindhardt13 (Slettet)

 Mange tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Ligning hjælp?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.