Fysik

Ohm og Ω's lov. Hjælp!

11. maj 2011 af bugerfatboy (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Jeg er en dreng der går i 7 klasse. Jeg har fået en fysik rapport får om elektronik. 

Jeg har virkelig brug for nogens hjælp! Ω


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2011 af Konjunktiv (Slettet)

Hvad skal du have hjælp med....?


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. maj 2011 af mathon

                               spænding = modstand · strømstyrke

                                       U      =       R        ·       I

hvoraf
                                       R  =  U / I

                                       I   =  U / R


Skriv et svar til: Ohm og Ω's lov. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.