Matematik

Matematik eksamen - Bestået???

14. maj 2011 af Blondi1989 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej Allesammen. Jeg står og skal til 6 eksamener på 2 uger, og er meget nervøs især for matematikken. Jeg SKAL bestå alle fag for at komme ind på min uddanelse (men der er ikke krav til mere, end at det skal være bestået) 

Mit spørgsmål er derfor, hvis jeg får 4 i min skriftlige matematik eksamen, men 00 i min mundtlige, er jeg sp bestået? 

Håber virkelig i kan hjælpe mig, så jeg kan få lidt mere ro i sindet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2011 af Gucci_stump (Slettet)

 Hvis du får 00 vil jeg da tror at du er dumpet. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2011 af Moderatoren

Du skal vist tage gennemsnittet af de 2 karakterer. Og hvis det er over 02, så er du bestået.


Svar #3
14. maj 2011 af Blondi1989 (Slettet)

 Ja kan se at når man tager en gymnasiet hvor man både får års karakter skal man tage de 3 karakter plusse dem og dividere. Altså eks 7+4+2 = 13/2 = 7.5 

Så tænker jeg om det så er sådan man gør med mine bare dividere med 2? : eks hvis jeg får 00 og 04 : 

00+04 = 4 4/2 = 2 ? og derfor bestået? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2011 af mette48 (Slettet)

Hvis du tager gennemsnit af 3 karakterer skal du dividere med 3

Altså eks 7+4+2 = 13/3 = 4,3


Svar #5
15. maj 2011 af Blondi1989 (Slettet)

 Jamen det er to jeg får, det var bare et eks det med 3 :) kan godt se jeg skrev forkert til sidst, men det er det sidste eksempel jeg gerne vil vide om gælder for mig :) 


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2011 af Yasemin1989 (Slettet)

Hvis du får 4 i skriftlig og 00 i mundtlig så er du bestået. det bliver halveret, dvs det svarer til, at du får 02 i skriftlig og 02 i mundtlig


Svar #7
15. maj 2011 af Blondi1989 (Slettet)

 tusind tak :) åh det er jeg glad for at hører :) 


Skriv et svar til: Matematik eksamen - Bestået???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.