Matematik

2 ligninger 2 ubekendte

17. maj 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

tror jeg har spørgt om det her en gang før xD

3=b*a^4

27=b*a^6

får

27= 3a^6 / a^4

kan man "se bort" fra de 3 og så bruge regnereglen a^r / a^s = a^r-s  ??? og så bare sætte de 3 foran når man har gjort det?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2011 af Conzeq (Slettet)

Du kan se "bort" fra det.

Du må sætte 3 uden for brøkstregen da ganges, så der reelt set står (a^6/a^4)*3

Se min vedhæftede fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2011 af mathon

                                      (27/3) = a6-4  og  a > 0


Skriv et svar til: 2 ligninger 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.