Matematik

Matematik - træning til eksamen

18. maj 2011 af ChristianAN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen ...

Jeg er ved at terpe til Matematik B eksamen, hvor jeg faldte over følgende opgave, som jeg var helt lost i:

Løs ligning f(x) = 4 og uligheden f(x)>4

Grafen for funktionen er dog på et bliag, som jeg ikke kan vedhæfte .. Jeg håber dog, at i kan nogenlunde kan guide mig igennem opgaven..

God dag!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 tegn en vandret linje ved y = 4

aflæs skæringen mellem grafen for f(x) og linjen. x-koordinatet til det skæringspunkt er løsningen til ligningen f(x) = 4. 


Svar #2
18. maj 2011 af ChristianAN (Slettet)

Så det er egentlig kun aflæsning der skal til for at løse ligningen. Ingen udregninger?
 

Hvordan løses f(x) < 4 så?

På forhånd tak


Skriv et svar til: Matematik - træning til eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.