Matematik

er det rigtigt forstået?

21. maj 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = 4x3 - 8x 

bestem en forskrift for den stamfunktion f hvis graf går gennem P(1,5) 

F(x) = x4-4x2+k

5=14-4*12+k

5=1-4+k 

k=8 

F=x4-4*x2+8


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: er det rigtigt forstået?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.