Matematik

hvordan bliver denne ligning til denne ligning i beviset for potensfunktioner

23. maj 2011 af TheEdge4 - Niveau: A-niveau


Hejsa.

Jeg kan ikke rigtig se hvad der sker fra følgende ligning til resultatet. Håber der er en der kan forklare mig det?

http://postimage.org/ (...)

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

skriv linket igen. 


Svar #2
23. maj 2011 af TheEdge4

Hejsa.

tak for det hurtige svar :-) Her er linket igen:

http://postimage.org/image/1t1setnvo/


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af mette48 (Slettet)

y=xa    og  y'=(xa)'

Du skal bruge 1. og 4. led i linien

(xa)'=..............=...................= xa*a/x=..............

y' =                                          y*a/x

y'=a*y/x


Svar #4
23. maj 2011 af TheEdge4

Mange tak for svaret Mette, det far faktisk til rigtig stor hjælp.

Lige et sidste spørgsmål, ved godt det er lidt dumt, men hvad er det y er i beviset?

Mvh


Svar #5
23. maj 2011 af TheEdge4

ej hvor er jeg bare blæst i hovedet lige nu, kan næsten ikke tænke mere, og jeg skal op imorgen.

Ved er det egentligt helt præcist jeg har bevist med dette bevis?

Mvh


Skriv et svar til: hvordan bliver denne ligning til denne ligning i beviset for potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.