Matematik

ligning

24. maj 2011 af Carlaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 P = 2.000/Q - 0,05Q + 400

Hvordan får jeg slået Qerne sammen, så der stadig står P=... ?

Help please!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. maj 2011 af mathon

                 P = (2.000 - 0,05Q2)/Q  +  400


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. maj 2011 af mette48 (Slettet)

eller

 P=(2000-0,05Q2+400Q)/Q

P=(-0,05Q2+400Q+2000)/Q


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.