Kemi

Kemi C - eksamen: Hvordan foregår det?

25. maj 2011 af mippe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nu er det sådan at jeg skal op til kemi-eksamen på mandag, men jeg ved ikke helt hvordan det foregår. Jeg ved kun at der er en forberedelsestid og eksamination som hver tager 24 minutter. Men hvordan foregår de 24 minutters eksamination? Er det sådan man selv skal "fremlægge" det spørgsmål man har fået, og derefter en samtale mellem lærer og elev, eller skal man som elev kunne "fremlægge" om sit spørgsmål i 20 minutter?

Håber der er en der kan hjælpe.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2011 af vejgeh (Slettet)

Nu er jeg ikke helt sikker på om det foregår på præcis samme måde på kemi C. Generelt til denne type eksamen plejer det at være sådan, at eleven har forberedt ca. 15 minutters fremlæggelse, som mere eller mindre kører uden afbrydelser. Dernæst bruges de sidste minutter til en diskussion mellem eleven og eksaminator/censor.


Svar #2
25. maj 2011 af mippe (Slettet)

Okay.. Det virker også som det mest naturlige.. Tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2011 af Dulugtergrimt

Husk at du skal kunne dit stof uden dit læsepapir. Det der med at skrive 5-6 linjer om hvert begreb og så stå og læse op fra det er noget skidt. Stikord på papiret og vend det så med bagsiden i vejret. Det viser overskud, og når du har det sådan, trækker det bestemt ikke ned lige at vende papiret og fange tråden igen - det gør det derimod konstant at sidde og kigge ned i papiret. Ubevidst eller ej...


Skriv et svar til: Kemi C - eksamen: Hvordan foregår det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.