Matematik

Beregn

29. maj 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Beregn kassens rumfang.
Beregn kassens samlede overflade-areal. 

(siderne er: 4 cm, 9 cm og 5,5 cm)   Håber i vil hjælpe mig

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for en kasses rumfang V = L·B·H , og benyt at overfladearealet består af 6 rektangler, der er parvis kongruente.


Svar #2
29. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 kan du hjælpe mig mere med overfladearealet


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2011 af Lolololol15 (Slettet)

 Altså, 4*9*5,5=198cm

Overfladearealet er det samme som areal, bare af alle sider :)
Altså, 2*(4*9)+2*(4*5,5)+2*(9*5,5)=215cm2

 

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2011 af Lolololol15 (Slettet)

 Forklaring på overfladearealet er:

4*9 er den ene firkant af kasse, altså den ene side. Grunden til at jeg sider 2*(4*9) er fordi der er 2 sider med samme mål (paranteserne er meget vigtige i udregningerne, da du har 4*9, men dem har du to af, ergo 2*(4*9)) osv.

 

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

A = 2·(L·B + L·H + B·H)


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2011 af Lolololol15 (Slettet)

 *kassen

 

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. maj 2011 af Lolololol15 (Slettet)

 #5

#2

A = 2·(L·B + L·H + B·H)

Præcis :)

 

Svar #8
29. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 tusind tak


Skriv et svar til: Beregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.