Fysik

Lys - svingningstid, frekvens og bølgelængde

29. maj 2011 af Marie8000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har et mundtligt fysikspørgsmål, hvor jeg skal beskrive disse tre, bølgelængde, frekvens og svingningstid samt sammenhængen mellem disse.

Vil bare høre, om det er muligt at få hjælp til at beskrive sammenhængen? - da jeg selv er lidt i tvivl..

På forhånd tak!


Svar #1
29. maj 2011 af Marie8000 (Slettet)

* sammenhænge mellem disse


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2011 af mathon

                                          c = λ·f


Svar #3
01. juni 2011 af Marie8000 (Slettet)

Ja, sammenhæng mellem bølgelængde og frekvens. Men hvad med svingningstiden?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2011 af mathon

#2

                                          c = λ·f = λ / T


Skriv et svar til: Lys - svingningstid, frekvens og bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.