Matematik
Nemt potens spørgsmål *HASTER*
24. maj 2005 af
jacobberget (Slettet)
Jeg har en opgave der lyder:
Tallet (6*10^-2 * 2^3 * 5^3)/(3*10^-4) kan skrives på formen b*10^a, hvor b er et element i [1;10[
Hvordan gør jeg dette? :/
Tallet (6*10^-2 * 2^3 * 5^3)/(3*10^-4) kan skrives på formen b*10^a, hvor b er et element i [1;10[
Hvordan gør jeg dette? :/
Svar #1
24. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)
(6*10^-2 * 2^3 * 5^3)/(3*10^-4)
=
(6*10^-2 * 10^3)/(3*10^-4)
=
(6*10^1)/(3*10^-4)
=
2*10^5
=
(6*10^-2 * 10^3)/(3*10^-4)
=
(6*10^1)/(3*10^-4)
=
2*10^5
Skriv et svar til: Nemt potens spørgsmål *HASTER*
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
