Matematik

ekspoentiel ligning

06. juni 2011 af 8520 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?

En funktion er givet ved h(x)=4*ax hvor a er et positivt tal.
Grafen for denne funktion går gennem punktet . (2;100)
a) Bestem tallet a .


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se den tidligere tråd, der er 3 sek. ældre.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2011 af peter lind

Du må mene h(x) = 4ax ellers er det en lineær funktion og grafen vil aldrig gå gennem punktet. Løs ligningen h(2) = 100


Skriv et svar til: ekspoentiel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.