Fysik

Fysik Formler V=F*Lambda

08. juni 2011 af naitsabes (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis vi har 2 mikrofoner slået til et apparat, der fungerer ligesom et stopur.

så måler vi afstanden fra de 2 mikrofoner og afsender en lyd/bølge mod de 2 mikrofoner, så kan apparatet finde ud af hvor langt tid det tager fra at den første mikrofon reagerer til den anden reagerer.

vi har dermed tiden det tager og afstanden, hvilke formler kan vi bruge nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af peter lind

hastighed = afstand/tid


Svar #2
08. juni 2011 af naitsabes (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Fysik Formler V=F*Lambda

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.