Kemi

Hvordan udregner jeg Cs

10. juni 2011 af ccttdd (Slettet)

Hvordan udregner jeg Cs


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2011 af mathon

som du har fået svar i din tidligere tråd

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx
 


                                                            c80% = 0,80•d80%/(90,08 g/mol)

                                                            c7% = 0,07•d7%/(90,08 g/mol)


Svar #2
10. juni 2011 af ccttdd (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2011 af mathon

i øvrigt er
                    pH = 1,7 i 7% mælkesyre ikke rigtig
                             
                    da det betyder en densitet af størrelsesorden 3 g/mL


Svar #4
10. juni 2011 af ccttdd (Slettet)

ok :-) ved du hvad den er i 7%    ;-)


Skriv et svar til: Hvordan udregner jeg Cs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.