Matematik

integration, fourier

12. juni 2011 af camilla_jensen_kbh (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg er ved at integrere, og er gået lidt i stå...

Jeg ved at fourierkoefficienten for en lige funktion er cn=c-n

og jeg må bruge, at 1/(2pi)*int(x*e^(-imx) dx) fra -pi til pi = 0 for m=0, i*((-1)^m)/m for m ikke=0   (dvs. =-i for m=1)

Jeg skal så vise, at c1=c-1=-1/4

dvs: 1/(2pi)*int(x*sinx*e^(-ix) dx) fra -pi til pi, men jeg ved ikke hvordan jeg skal få det til at passe, altså hvordan jeg skal regne det ud.

Håber nogen kan hjælpe


Svar #1
12. juni 2011 af camilla_jensen_kbh (Slettet)

Jeg har løst problemet...


Skriv et svar til: integration, fourier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.