Matematik

Eksponential funktion

16. juni 2011 af urandot (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal til eksamen om et par timer! Og nu sad jeg lige og kigger mine noter igennem, og kom i uhyggelig meget i tvivl! 

Hvad er b's betydning i en eksponential funktion? altså f(x)=ba^x

På forhånd tak for et forhåbenligt hurtigt svar :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af mathon

    b er "begyndelsesværdien"

                                          f(0) = yo = b·a0 = b·1 = b              dvs funktionsværdien for x = 0


Svar #2
16. juni 2011 af urandot (Slettet)

tak

lige hurtigt! hvad er b i potens vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2011 af mathon

                                                f(1) = b·1a = b·1 = b                       dvs funktionsværdien for x = 1


Skriv et svar til: Eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.