Matematik

Matematik

16. juni 2011 af MissaSRU (Slettet)

hvordan kan jeg vise et eksempel på differentialligning anvendt som matematisk model???


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af peter lind

radioaktivt henfald, jævn cirkelbevægelse, bevægelse i et tyngdefelt


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2011 af mathon

populationsmodellen

                                              dy/dt = a·y·(M-y)                  0 < y < M

hvor
           f(t) = y er polulationen

           a er en konstant

           M er populationens maksimum

           t er tiden


Svar #3
16. juni 2011 af MissaSRU (Slettet)

hmmm..

Tusind tak for jeres hurtige hjælp, men kan i uddybe det mere? jeg er lidt forvirret ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2011 af peter lind

Radioaktivt henfald dN/dt = -kN

jævn cirkelbevægelse mdv/dt = -k*r

bevægelse i tyngdefelt mdv/dt = -g


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.