Matematik

Matematik

18. juni 2011 af laura1234567 (Slettet)

En dag skal ambulancen transportere en alvorlig syg patient til lufthavnen. ambulancen kan kun køre med en hastighed på 20km/t. Ambulancens tur kan beskrives med  ligningen Y=3x

samtidig starter en taxa fra lufthavnen, og køre til sygehuset. Taxaen kører med en hastighed på 50 km/t. Taxaens tur kan beskrives med ligningen Y= -1,2x+8,4

X=kørte km

Y= tid i min.

jeg skal vise ved en beregning, hvor langt fra sygehuset de to biler mødes.

Håber i kan hjælpe mig.

- TAK..:D


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Sæt dem lig hinanden og løs mht. x.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.