Matematik

hjælp til matematik, 7.kl

18. juni 2011 af hejnørd (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Frihedsgudinden er belagt med kobber.

kobberet vej 31tons

kobbers massefylde er 8,9 t/m3

der blev brugt 3,47m3 kobber

kobberlaget er 2,37mm tyks

hvor mange m2 er overfladen af frihedsgudinden??(med mellemregning!)


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2011 af Bankier (Slettet)

3,47 m^3 kobber

2,37  mm kobberlagets tykkelse    2,37 mm  = 2,37 * 10-3 m

Når rumfanget skal findes anvendes:

h * l* b

I denne situation:

x * 2,37*10-3 m = 3,47 m3 

løs x.


Brugbart svar (3)

Svar #2
18. juni 2011 af SuneChr

Massefylden for Cu er ikke nødvendig at vide i denne opgave her.

Kald overfladen for  x  m2

Så vi har:        x m2 · 0,00237  m     =    3,47 m3         ⇒      x   =  3,47 / 0,00237  m2


Svar #3
18. juni 2011 af hejnørd (Slettet)

så x = 1464,14m2?


Skriv et svar til: hjælp til matematik, 7.kl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.