Matematik

Hvor kan sinus kun bruges i retvinklede trekanter,når...

21. juli 2011 af anonym000

 Hej.
Hvorfor kan sinus kun bruges i retvinklede trekanter, når man kan finde sammenhængen mellem trekantens sider og sinus i alle slags trekanter? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juli 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du bruger sinusrelationerne fordi du deler de tilfældige trekanter op i retvinklede trekanter.


Svar #2
21. juli 2011 af anonym000

okay.. :)

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juli 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvad mener du med, at sinus kun kan bruges i retvinklede trekanter? Det er jo ikke tilfældet. Funktionen sin bruges i mange forskellige sammenhæng overalt i matematikken.


Svar #4
24. juli 2011 af anonym000

 #3 det vidste jeg ikke ,fortæl?

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. juli 2011 af mathon

     ...hvis din interesse fortsat forbliver stor nok,
        vil du låne/købe bøger herom - og få syn for sagn


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. juli 2011 af mathon

men som supplement til
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx
kan tilføjes

   cos-relationen

                                           c2 = a2 + b2 - 2ab·cos(C)
   som specifikt for
   C = 90º
                          giver
                                           c2 = a2 + b2                                      da cos(90º) = 0


Svar #7
25. juli 2011 af anonym000

 hmmm, okay

- - -

...............


Skriv et svar til: Hvor kan sinus kun bruges i retvinklede trekanter,når...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.