Matematik

Ligning

31. juli 2011 af ag2011 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er i gang med en opgave, som jeg har lidt svært ved at gennemskue.

2/(x-1)  =  1/(x-2)

Jeg skal vel finde fællesnævneren.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2011 af Anxyous (Slettet)

 Vend brøkerne om og gang igennem med 2.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. august 2011 af SuneChr

Generelt har vi:    a/b  =  c/d   ⇔    a·d  = b·c     hvor   b ≠ 0  ∧ d ≠  0 .

Tæller1 · Nævner2    =  Nævner1 · Tæller2


Svar #3
01. august 2011 af ag2011 (Slettet)

Tusind tak for svarene. Nu har jeg løst opgaven :-)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.