Matematik
Bestemt Integral
25. august 2003 af
Estasa (Slettet)
Jeg skal finde det bestemte integral for x^3*(1+x)^2 gående fra 0 til 1..... Kan ikke rigtig få begyndt på opgaven. Mangler lidt hjælp.
Svar #1
25. august 2003 af Lurch (Slettet)
Jeg læser det som der står, (x^3)*(1+x)^2
gang hele molivitten sammen.
x^3*(1+x)^2=x^3*(x^2+2x+1)=x^5+2x^4+x^3
Nu skulle den ikke være noget problem at integrere
Resultatet bliver til sidst 49/60.
gang hele molivitten sammen.
x^3*(1+x)^2=x^3*(x^2+2x+1)=x^5+2x^4+x^3
Nu skulle den ikke være noget problem at integrere
Resultatet bliver til sidst 49/60.
Svar #2
25. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Det havde jeg ikke tænkt over, og ja den er nem at løse nu....
Skriv et svar til: Bestemt Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
