Matematik

Potens - 10^0 = 1

09. august 2011 af Lisianthus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Håber nogen kan hjælpe, er lost ..

Hvordan kan man forklare at 10 ^ 0 = 1 på en pædagogisk måde?

Tpf


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2011 af volcom1

 Du kan tænke i bogstaver i stedet for.

z0= zn-n = zn/zn = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. august 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

http://www.mathsteacher.com.au/year8/ch07_indices/04_pow/zero.htm#zero

Det øverste eksempel giver en meget god forståelse, hvis man da har kendskab til potensregneregler.


Svar #3
09. august 2011 af Lisianthus (Slettet)

Tak skal i ha' :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. august 2011 af ramme2 (Slettet)

10x > 1    så er x > 0

10x < 1  så er x < 0  (negativ eksponent)


Skriv et svar til: Potens - 10^0 = 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.