Matematik

Matematik

21. august 2011 af Bette02 (Slettet)

Beregning af areal i en vilkårlig trekant! :)

Mål: a = 12, b = 14, c = 7,8 og C=34

Har fået udregninger som 30,54 og 46,7?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

 

                AT1/2·a·b·sin(C)


Svar #2
21. august 2011 af Bette02 (Slettet)

Så 30,54 er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Nej. Indsæt de korrekte værdier og prøv igen.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.