Matematik

Udfyld felter

21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej

Jeg har udfyldt de fleste felter i opgave 126 (se vedhæftet fil) men ikke alle fordi jeg ikke ved hvordan jeg omskrive en lineær ligning el. en ligning på formen y-yo=a(x-xo) til formen ax+by+c=o og hvis jeg ikke kan gøre det er det svært at komme videre. 

man kan danne 9 i opgave 134 ikke? for plus nulvektoren. 

Vedhæftet fil: scan0001.jpg

Svar #1
21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 ser 136 rigtig ud? 

Vedhæftet fil:scan0002.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2011 af mette48 (Slettet)

y=ax+b     y-y0 = a(x-x0)        ax+by+c=0     punkt     fulktion n

y=2x-7                                                              (1,2)

y=2x-7            a=2           y-yo=2(x-xo)     xo vælges som 3    

 y-yo=2(x-3)    y+1=2(x-3)

----------

y=2x-7                 trækker y fra på begge sider

 2x-y-7=0

-------------

y-y0 = a(x-x0)    a=2      xo=1 og y0=2

y-2=2(x-1)


Svar #3
21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Tak :)


Svar #4
21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 hvordan går jeg omvendt for at udfylde felt 4 og 5? :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2011 af mette48 (Slettet)

Hvad har du fået udfyldt indtil nu?


Skriv et svar til: Udfyld felter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.