Matematik

Løs ligning

21. august 2011 af turok (Slettet)

Hvordan ville i løse denne ligning?

Løs ligningen: 5x^2 -4x - 1 = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 Det er en ganske almindelig andengradsligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2011 af 215 (Slettet)

 Som en 2. gradsligning med diskriminant og rodformel.. 
D = b^2  - 4ac

x = (-b+/- sqrt(D))/(2a).


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.